Mijn Liefdesbrief voor jou

Lief mens,

 

Ik wil graag voor jou dat je weer verbinding voelt met je Hoger Zelf, met het Universum. Vanuit deze verbinding word je duidelijk wat er wérkelijk toe doet.

 

Alle ruis van het aardse leven, kan je sterk verminderen door te minimaliseren wat jou nu nog afleid van het contact met het Ware.

 

Ik gun jou dat je deze innige band voelt en voed, dat je al je aandacht en liefde daarop richt en dat je je minder in beslag laat nemen door allerlei afleidingen.

 

Kies héél bewust voor wat jij in je leven toe laat, zowel op gebied van contacten, werk, bezigheden, informatie en spullen.

 

Jij hebt zelf het vermogen om te bepalen wát je toe laat en hoe innig jouw contact met jouw Zelf is. Jij bent degene die beslist wat je voelt, wat je wil, wat je doet en wat je dus toe laat.

 

Pak deze kracht terug, wanneer je je door allerlei gebeurtenissen en omstandigheden tijdelijk hebt laten "afleiden".

 

Laat jouw leven, omstandigheden en hoe jij je voelt veranderen, door de verbinding met het Universum volledig aan te gaan.

 

Je goed voelen onder álle omstandigheden is jouw geboorterecht! 

 

Ik vind het fijn als ik jou op dit pad kan bijstaan, door je houvast te geven d.m.v mijn speciaal op jou gerichte begeleiding.

 

Lieve groeten!

 

Daniëlle